Shipgaz

Datorhjälp när man som mest behöver det

Alla använder idag datorer på ett eller annat sätt. Många företag har, till exempel, lagt hela bokföringen och alla kundregister på data. Andra använder lite mer utförligare program som håller reda på alla de olika delarna av företaget samtidigt. Men det är inte alla som känner sig säkra på att använda datorer, även om man inser att det är viktigt för företaget.

MA308-datasystemDatorhjälp kan komma i olika former. Till att börja med har program, som affärssystemet Pyramid Business Studio, sin egen hjälpsökning. Man kan söka på olika fraser, och hela programmet scannas för ett svar. Denna sökfunktion är ganska utförlig, men räcker inte alltid till. Ibland behöver man en personlig vägledning som är mycket specifik. Då kan man kontakta helpdesk och få datorhjälp från dem. Vanligtvis kan man både ringa eller mejla för att få vägledning. Det är också väldigt vanligt med chatting.

Faktum är att många som använder sig av affärssystemet Pyramid Business Studio inte behöver så mycket hjälp. Det är logiskt uppbyggt och användarvänligt. I början kan man behöva lite mer support, men det går fort att komma in i systemet. Eftersom man anpassar systemet i enlighet med företagets inriktning kan man ofta lätt förstå hur det fungerar. Det är samma sak som man gjort manuellt tidigare, men som nu går så gott som automatiskt.

Hela principen bakom affärssystemet Pyramid Business Studio bygger på moduler. Man kan alltid lägga till flera moduler om man märker att man har behov. Detta gör det till ett dynamiskt affärssystem som kan växa tillsammans med företaget. Genom att lägga in alla uppgifter i samma system kan man ha en mycket bättre kontroll över vad som händer och sker i företaget. Lager, order, kundregister, och så vidare, är alltid uppdaterade och korrekta. Man vet direkt vad man har att erbjuda kunderna, och detta är mycket viktigt i dagens konkurrens.

Datorhjälp kan också hjälpa till med att se vilka moduler man bör lägga till. Det finns redan mycket i grundpaketet, men sedan gör man individuella anpassningar. Affärssystemet Pyramid Business Studio har moduler för grafisk planering, redovisningar, produktkonfiguration- bara för att nämna några av de många möjligheter man har. Man tjänar verkligen på att sätta sig in i systemet och använda det maximalt. Många företag har tjänat tusentals kronor på detta. Dels sparar man in dyrbar tid och personal, men det ger även ett bättre intryck för kunderna.

Kommentera