Shipgaz

Få en snygg fasad

fasad

Det där första ögonkastet mot en byggnad skapar ett visst intryck hos den som går förbi eller till och med ska gå in i byggnaden. En risig fasad kan leda till att det blir ett negativt första intryck. Någonting som kan åtgärdas med en fasadrenovering.

223-fasadrenovering-murning-putsarbetenRunt om i landet finns det flera olika företag som erbjuder mur- och putsarbeten så att du ska kunna titta på ditt hus eller din byggnad med nya ögon igen. Företaget BBM Fasadputs arbetar med just fasadrenoveringar och putsarbeten och erbjuder dessutom kvalitet då de är med i Byggmästarföreningen. Det är alltid en god idé att kontrollera det företag du önskar anlita innan du skriver på några papper. På så sätt kan du försäkra dig om att arbetet blir väl utfört.

BBM Fasadputs jobbar även med murning och putsarbeten i Stockholm och om du vill veta lite mer ingående information om vad ett sådant arbete skulle kosta dig kan du be om en offert. Det gör du enkelt via hemsidan. Be gärna om offerter från olika firmor så att du kan jämföra kostnader mellan dem. Då blir det förhoppningsvis lättare att bestämma vem som ska få utföra dina mur- och putsarbeten.

Praktiskt bygghantverk

Att bygga och lära sig de olika moment som krävs för att skapa ett hållbart hus eller restaurera en byggnad som tidens tand har nött på kräver tid. Men för att föra kulturarvet vidare behöver också hantverket läras vidare. Här räddas kulturmiljöer i Västra Götaland i sommar när deltagare från hela Sverige ska lära sig byggnadsvård.

Under lägret kommer bland annat snickeri, måleri, putsarbeten och golvläggning att finnas med på schemat och allt lärs ut av erfarna hantverkare. Under dagarna utövas de olika hantverksmomenten och det sker utflykter medan kvällarna bjuder på middagar. Här för man vidare kunskapen.

Kommentera