Shipgaz

Köpa keramiska genomföringar online

Runt omkring oss finns det oräkneliga saker som kräver kunskap och teknik för att de ska kunna byggas och fungera. Små delar som är oerhört viktiga och därför kräver hög kvalitet är nödvändigt i många fall. Så som till exempel keramiska genomföringar.

245-plaströrNär det gäller plaströrsystem och kopplingar finns det en aktör som tillhör de största i världen. Detta är Aliaxis Utilities & Industry AB. Man har sitt huvudkontor i Belgien men tillverkar sina delar runt om i hela världen. De produkter som man tillverkar finns till försäljning under flera olika varumärken som tillhör några av de starkaste på marknaden.

Just på den svenska marknaden erbjuder man främst plaströrsystem som kommer till användning inom VA och VVS liksom sanitära produkter, tekniska keramer som används inom industrin och pumpar för olika typer av krävande miljöer. Du kan till exempel läsa mer om Aliaxis keramiska genomföringar om du är i behov av det.

Om företaget

Idén hos företaget är att erbjuda specialtillverkade produkter tillsammans med systemlösningar inom särskilda segment av marknaden. Man lägger fokus på att försöka lösa sina kunders olika typer av problem på ett tidseffektivt sätt. I Sverige har man valt att vara verksam inom de fyra segmenten Ceramics Division, Pumps Division, Utilities Division och Nicoll Scandinavia. Kontoret ligger i Spånga.

Just keramiska genomföringar av det som kallas för FRIALIT-DEGUSSIT-oxidkeramik visar prov på dess styrka vid högvakuumapplikationer. Driftsäkerheten är så hög som möjligt eftersom man ger så lite avgasning som möjligt samt isolerar elektroniken samt skapar en termisk beständighet. Du kan läsa mer här om du är nyfiken.

Dessa genomföringar tillverkas med räfflor som är till för att avståndet mellan några möjliga krypströmmar ska öka. Det här händer när genomföringarna inte är täta – något som de flesta förmodligen helst vill försöka undvika i mesta möjliga mån.

 

Kommentera