Shipgaz

Nyttan av plast

Det finns få material som är så användbara som plast, framför allt inom industrin. Man kan använda det som tillfälliga väggar och tak, samt svepa in föremål som man vill lagra eller transportera. Med krympfilm och en värmepistol shrinkfast 998 är man redo för det mesta.

MU428-byggnadsställningarBåde krympfilm och värmepistol shrinkfast 998 kan man skaffa från Nordisk Plastkrympning. De har det mesta man kan behöva, både för byggen och lager samt för transport. Man kan till och med slå in stora båtar i denna plast, ett mycket bra sätt för vinterlagring. Det krävs mindre markyta än om man använder sig av traditionella presenningar, och resultatet blir också tåligare. Ett antal företag använder sig också av krympfilm när de transporterar bilar. Vare sig de är nya eller begagnade vill man skydda dem så att de inte blir smutsiga eller repade.

Värmepistol shrinkfast 998 är väl beprövad, den har funnits på marknaden i många år. Nordisk Plastkrympning har valt att sälja dessa produkter eftersom de är bra och verkligen fungerar. Med krympfilm och en bra gasolbrännare kan man skydda sin utrustning och de saker man vill transportera på ett alldeles speciellt sätt. Plasten är vädertålig och har också ett inbyggt skydd mot solens ultravioletta strålar. Därför behöver man inte vara rädd för var man ställer sakerna under transport, eller lagring.

Den värmepistol shrinkfast 998 som man kan köpa från Nordisk Plastkrympning är en kraftfull gasolpistol som kommer upp i 62kWh. Trots detta så är den mycket lätt att använda, den väger till exempel inte mer än ett kilo. En fördel med denna värmepistol är också utformningen. Handtaget är ergonomiskt, man blir inte trött i handen så fort när man använder den. I tillägg så blir inte munstycket varmt, utan det finns ett speciellt kylsystem inbyggt i värmepistolen. Naturligtvis så kan man köpa alla tillbehör och reservdelar man kan tänkas behöva från Nordisk Plastkrympning.

Plast är ett mycket bra och användbart material som man kan utnyttja till fullo genom att krympa den. Processen är inte alls komplicerad, men resultatet är enastående. Man sparar både plats och tid, något som de flesta inte vill slösa med. När man transporterar saker så vet man att de kommer fram i ett utmärkt skick, och därmed sparar man ännu mer pengar. Denna metod kan användas i så gott som alla situationer och med de flesta föremål. Ett alldeles utmärkt sätt att skydda sina ägodelar.

Kommentera