Shipgaz

Spara plats med våningssängar

Att inreda ett rum till barnen kan vara klurigare än man tror. För det är ju inte så att man bara ställer in en säng och en garderob. Det gäller att tänka smart och praktiskt för att det ska bli funktionellt.

52-4-barnrum-inredning-våningssängEtt rum till ett barn ska erbjuda en hel del när man tänker efter. Dels ska det finnas en säng där de kan sova liksom en garderob eller byrå till kläderna. Men sedan ska det också finnas hyllor till leksaker och böcker, skrivbord för pyssel och läxläsning och kanske en mysig hörna för lässtunder.

Hos vissa delar syskonen rum om det inte finns tillräckligt med plats för två rum. Då är det praktiskt med en våningssäng för att det ska finnas mycket golvyta kvar. På så vis blir det inte lika trångt och sängen kan hänga med under ett par års tid i alla fall. Handla våningssängar i denna butik till bra priser. Det finns flera olika modeller, färger och utföranden att välja mellan.

Handla online

Om du inte hittar något som faller dig i smaken i något av de stora möbelvaruhusen så har du rena guldgruvan online. För att hitta barnmöbler på internet gå till den här onlinebutiken. Där finns det flera olika kategorier som du kan utforska och det finns något för allt och alla smaker.

Innan du börjar inreda kan det vara smart att välja någon form av tema eller göra upp en plan för hur slutresultatet ska bli. Du kan också gå ut på nätet för att hitta inspiration innan du shoppar loss. Och det behöver inte alltid vara sprillans nya och dyra barnmöbler som är bäst. Här kan ni läsa om hur Expressen berättar hur du kan fixa ett fint barnrum med fiffiga tips och idéer. Glöm inte bra förvaring!

Kommentera