Shipgaz

Ta dig smidigt till flygplatsen

220-flygplats-transfer-bussDet är inte sällan en viss nervositet och lite pirr i magen som infinner sig när man ska resa någonstans. Förhoppningar om nya minnen och möten står runt hörnet. Men innan dess måste du ta dig till flygplatsen så smidigt som möjligt. 

Beroende på var i landet du bor avgör så klart vilken flygplats det är du behöver ta dig till. Ibland kan man behöva ta ett inrikesflyg till Stockholms flygplats Arlanda om det rör sig om en längre resa. Annars finns ju även Landvetter i Göteborg med avgångar runt om i världen. Dock är den i Stockholm allra störst.

Så är ju frågan hur du ska ta dig till flygplatsen, för i den svenska huvudstaden kan det vara klurigt att köra själv, och dessutom dyrt om du ska parkera bilen en längre tid. Då är det helt enkelt smidigare om du tar dig till flyget med hjälp av en miljövänlig buss! Hos Air Shuttle finner du billiga flygbussar till Arlandas flygplats som inte dröjer mer än ungefär en halvtimme.

Smidigt i Skåne

För de resenärer som bor i Skåne ligger oftast danska Kastrup närmare och här är det tämligen enkelt att ta sig till flygplatsen. Här går nämligen tåget raka vägen in till flyget så att man kan ta rullbandet upp med allt sitt bagage och checka in. Dock är det som sagt inte lika lätt i Stockholm.

Har du inte testat på att ta bussen är det ett ypperligt tillfälle att göra det nästa gång du ska ut och resa oavsett om det handlar om jobb eller semester. Du köper biljetter via hemsidan inför resan och sedan kan du slappna av och ladda upp batterierna inför den kommande flygresan. Eller också kan du passa på att jobba undan då det finns WIFI ombord.

Kommentera